Skip to main content

Teknolojilerin Geleceği

Yaşamı derinden etkileyeceğine inandığımız teknolojilerin değerlendirildiği bu bölümde, hayat ile yaşam arasındaki kavramların bulanıklaştığı bir geleceğe dair; iş hayatı, yapay zeka, fiziksel yaşam ve dijital yaşam bağlamlarında düşünce ve değerlendirmelerimiz yer almaktadır.

Finansal Teknolojiler

Finansal yaşamımızı şekillendiren teknolojilerin yer aldığı bu bölümde, teknoloji şirketleri ve bankalar arasındaki ayrımın bulanıklaşarak finansal deneyimlerin tekilleştiği bir geleceğe dair, teknoloji, regülasyonlar ve müşteri deneyimleri bağlamlarında düşünce ve değerlendirmelerimiz yer almaktadır.

Sektörler, Dijitalleşme ve İnsan

Finans dışındaki tüm sektörleri ve iş dünyasını etkilemekte olan dijitalleşme teknolojilerinin yer aldığı bu bölümde, üretimin insan bağımlılığının sorgulanmaya başladığı bir geleceğe dair, otomasyon, kamusal trendler ve insana dair yetkinlikler bağlamlarında düşünce ve değerlendirmelerimiz yer almaktadır.

Girişimcilik ve Ekosistem

Girişimcilik ve girişimcilik ekosisteminin yer aldığı bu bölümde, girişimlerin büyük şirketlere dönüştüğü, kurumların da giderek küçük şirketler oluşturduğu bir geleceğe dair, farklı coğrafyalar, girişimcilik yaklaşımları ve yatırımlar bağlamlarında düşünce ve değerlendirmelerimiz yer almaktadır.

Raporu İndir

Geçmiş Yıllardaki Teknoloji Raporları

2019 Teknoloji Raporu için tıklayın.
2020 Teknoloji Raporu için tıklayın.